Laatste Nieuws Juli 2024

Nieuwe update van Edius 11 versie 11.11.14734 beschikbaar

Versie 9.55.9157 is de nieuwste versie binnen Edius 9 en versie 10.34.12119 voor Edius X. Zie ook verder in dit artikel.

 

Werkgroep Edius

Juli 2024

Afgelopen 8 juni hebben we weer een succesvolle bijeenkomst in Houten beleefd. Het hoofdthema was ook nu Edius 11 met zijn laatste nieuwe onderdelen. Tevens de sluier van VisTitle, die nu standaard bij Edius 11 wordt meegelverd, iets opgeligd. Het was nu ook weer een leerzame dag. De compilatie van deze bijeenkomst staat op onze site onder Edius.

De opkomst was met 14 personen weer prima, Dus weer een geslaagde bijeenkomst.

De volgende fysieke bijeenkomst is gepland op zaterdag 16 november 2024 te Houten. Noteer deze datum vast in jullie agenda. Heb of weet je nog mooie en/of interressante onderwerpen voor deze bijeenkomst laat het mij weten via het forum of mailadres.

De teller van het aantal leden binnen de werkgroep staat op dit moment op 76, waarbij vele van het forum gebruik maken. Vragen en/of tutorials uit onze eigen werkgroep of van derden worden regelmatig in een topic geüploade en door meerdere enthousiaste gebruikers beantwoord.

Wil je graag deelnemen in de werkgroep of gewoon graag alle nieuwtjes op deze site volgen, meld je dan aan, dat kan via Videobewerkers.nl.

 trailer 02

Klik voor Edius Trailer

Algemeen:

Binnen Videobewerkers is sinds 2019 een werkgroep van Edius opgestart. In deze werkgroep wordt de diversiteit van het montagepakket besproken en toegelicht. Het voordeel van de werkgroep is dat je met veel gebruikers de verschillende mogelijkheden uittest en je met elkaar tot praktische oplossingen komt. Vele handen maken licht werk, in dit geval vele montageoplossingen. Heeft u een vraag, ga dan eens na het forum van Videobewerkers.nl

Van de diverse oplossingen worden zoveel mogelijk tutorials gemaakt, die via de werkgroep en videobewerkers.nl worden verspreid. Dus ook met jouw probleem kunnen wij je misschien helpen. 

Handleiding cursusboek Walter Meiys

Via het forum vernomen dat Walter Meys de intentie heeft om een cursusboek voor Edius X uit te brengen. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend.

Contactadres via Videobewerkers.nl Edius coordinator Carl Berendsen

 

Software Edius 

Juni 2024

Update Edius 11, versie 11.11.14734

Een nieuwe update voor versie 11 is beschikbaar via de setup-manager

Voor de laatste info klik hier.

Denk goed na over de keuze 1 of 2 pc's en of je DVD of BD wilt branden. Je moet hiervoor extra opties kiezen en dus ook extra betalen.

Edius X en 11 zijn niet naast elkaar te gebruiken. Als je 11 installeert wordt versie 10 verwijderd. Versie 9 blijft wel beschikbaar.

 

 EDIUS 11 Mync 11 Chorus 11

 

update Edius X versie 10.34.12119

Na juni nu ook alweer de eerste nieuwe update voor juli van Edius X, de meest recente versie is op dit moment versie 10.34.12119

De update betreft weer een aantal kleine aanpassingen en bug fixed.

Voor meer informatie zie de site van Edus.nl/news of klik hier

Via deze site kom je ook op de Edius download pagina en kun je de release notes downloaden. 

 

Nieuwe Edius versie namelijk de X Pro Home Edition.

Deze versie is alleen voor particulier gebruik en geldt alleen voor de X versie, maar is stukken goedkoper in aanschaf.

Zie ook deze  LINK .

 

update Edius 9.55

Door Grass Valley is Edius 9.55 weer geupdate naar een nieuwere versie namelijk 9.55.9157. Het blijft dus belangrijk dat als je Edius X gebruikt ook Edius 9 blijft updaten.

Voor informatie klik hier

 

Lid worden?

15 per jaar

 

Kijk ook eens bij:

           nova

     Nova videofilmers

 

 

    Ons privacybeleid

Lees onze nieuwsbrieven

Blijf bij! Het is gratis .
Geef uw naam en E-mailadres op en u
blijft op de hoogte van het wel en wee van
de vereniging. Door uw naam en E-mailadres
op te geven verklaart u akkoord te gaan met
het opnemen van uw naam en E-mailadres
in onze database voor de nieuwsbrieven.