Nieuws

MAGIX Video deluxe 2021

Met het uitbrengen van Magix Video deluxe editie 2021 is het voor de gebruiker weer een stuk eenvoudiger geworden om een compleet videoverhaal af te ronden.
De grootste vernieuwing is wel de Infusion Engine 2. De meest gebruikte videokaarten (NVIDIA, Intel en AMD) worden ondersteund waardoor er een soepele beeld preview haalbaar is zonder regelmatig te renderen. Ook het maken van Proxy bestanden kan achterwege worden gelaten.

Als u video’s opneemt met uw smartphone en dan in de verticale stand, geeft Video deluxe dit automatisch weer als een originele clip. U hoeft het beeld niet uit te rekken of zelf naar een achtergrond zoeken.

Met Video deluxe Premium kunt u uitvoerig scenes bewerken met het, gratis geleverde, pakket van NewBlue Filters 5 Ultimate. U kunt met 27 videofilters en 250 sjablonen uitgebreide kleurcorrectie toepassen.

En ook hier wordt het pakket, gedurende het jaar, automatisch voorzien van verbeteringen en aanpassingen.

Ton Smit


 Snel monteren met sneltoetsen in MAGIX

Het werken met het videopakket Magix Video deluxe is prettig en eenvoudig. Een nieuw project wordt aangemaakt, de videoclips, die u wilt gebruiken, heeft u klaar gezet en misschien is het muziekje ook al uitgezocht. Nu gaat u met de muis alles naar de tijdlijn slepen. Vervolgens gaat u dit bewerken, die ene clip kan beter vooraan en te lange scènes worden ingekort. Er moet een titel worden gemaakt met of zonder effect en we gaan ons bezig houden met de muziek die op de juiste plaats moet komen.
Allemaal veel, nauwkeurige, bewegingen met de muis. Maar het kan sneller!
In de handleiding van het Magix pakket vindt u zeker zo’n 5 pagina’s met sneltoetsen. Ik heb voor onze leden de meest voorkomende op een A4’tje gezet, te vinden onder Werkgroepen>Magix>Handleidingen. Na verloop van tijd bent u er aan gewend en weet u niet beter. In de bovenste lade van mijn werktafel ligt zo’n geplastificeerd A4’tje.

Succes.

Lid worden?

15 per jaar

 

Kijk ook eens bij:

           nova

     Nova videofilmers

 

 

    Ons privacybeleid

Lees onze nieuwsbrieven

Blijf bij! Het is gratis .
Geef uw naam en E-mailadres op en u
blijft op de hoogte van het wel en wee van
de vereniging. Door uw naam en E-mailadres
op te geven verklaart u akkoord te gaan met
het opnemen van uw naam en E-mailadres
in onze database voor de nieuwsbrieven.