De vereniging Videobewerkers.nl
De landelijk werkende vereniging Videobewerkers.nl biedt haar leden de mogelijkheid van verschillende videobewerkingsprogramma's kennis en vaardigheden te verwerven. Wij doen dat in verenigingsverband, waarbij onderlinge hulp centraal staat. Daarbij richten wij ons op alle video-enthousiasten die een professionele uitstraling aan hun videowerk willen geven door de mogelijkheden van hun montagepakket optimaal te benutten. In dat opzicht zijn wij geen filmclub, maar een vereniging die zich primair richt op het overdragen van technische kennis van de diverse (semi-)professionele montagepakketten. Wij hebben geen commerciële binding met enig pakket. Als u lid wordt, heeft u vele persoonlijke voordelen, zoals volledige toegang tot onze tutorials en toegang tot bijeenkomsten en werkgroepen.

De pakketten die wij op dit moment ondersteunen zijn Pinnacle Studio vanaf versie 16, Edius vanaf versie 6, DaVinci Resolve, Magix Video deluxe en sinds kort ook Final Cut Pro. En als ouder pakket Avid Liquid. Deze pakketten worden door velen gebruikt. Voor elk pakket is een eigen werkgroep actief, waar gebruikers elkaar kunnen vinden en actief ondersteunen. Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen via het contactformulier.

Ook gebruikers van andere pakketten zijn welkom. Op dit moment gebruiken meerdere leden Adobe Premiere CC en Magix Vegas en hebben dus kennis daarover in huis. Bij voldoende gebruikers van een van deze pakketten zullen ook die formeel ondersteund kunnen worden door de vereniging.  

 

 

Lid worden?

15 per jaar

 

Kijk ook eens bij:

           nova

     Nova videofilmers

 

 

    Ons privacybeleid

Lees onze nieuwsbrieven

Blijf bij! Het is gratis .
Geef uw naam en E-mailadres op en u
blijft op de hoogte van het wel en wee van
de vereniging. Door uw naam en E-mailadres
op te geven verklaart u akkoord te gaan met
het opnemen van uw naam en E-mailadres
in onze database voor de nieuwsbrieven.